Субота, 20 квітня 2024, 08:03
Повна версія сайту
;

Нетверезий водій отримав відразу шість адміністративних протоколів (ФОТО)

19:19 29.07.2020    Коментарі  
 

Учора, 28 липня, на вулиці Промисловій в Чернігові правоохоронці зупинили водія автомобіля ВАЗ, який сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. 

Про це повідомляє патрульна поліція в Чернігівській області.

Під час спілкування з кермувальником охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, а саме запах алкоголю з ротової порожнини, порушення координації рухів та мови.

Водій поводив себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, вчиняв хуліганські дії. На зауваження поліцейських та законну вимогу припинити дане правопорушення не реагував. У патрульних були усі підстави для його затримання.

В результаті 32 – річний чоловік погодився пройти освідування на стан сп'яніння у медичному закладі. Результат – 1, 27 проміле.

На водія патрульні склали ряд адміністративних матеріалів: за ст. 130 (керування транспортним засобом особами у стані сп'яніння), за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), за ст. 173 (дрібне хуліганство), за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та ст. 122 (користування зовнішніми освітлювальними приладами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає