П'ятниця, 29 березня 2024, 09:10
Повна версія сайту
;

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 8-річного хлопчика

11:04 03.08.2020    Коментарі  
 

Сьогодні вночі поліція затримала 30-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві 8-річного сина, з яким він разом відпочивав у лісосмузі поблизу с. Скорінець Чернігівського району. Про пошуку зниклої дитини ми повідомляли раніше.

Нагадаємо, вчора після обіду на лінію 102 надійшла інформація про загублену дитину, власними силами родичі знайти її не змогли.

Правоохоронці одразу розвернули оперативний штаб з пошуку зниклої дитини. Було залучено особовий склад Національної поліції в Чернігівській області, Державну службу з надзвичайних ситуацій, Нацгвардію, кінологи з собаками, лісники, громадськість, квадрокоптер. Загалом понад ста осіб.

 

 

Поліцейські одразу звернули увагу на стан батька, який запевняв, що дитина загубилася. У нього на одязі були плями бурого кольору. При поверхневому огляді чоловіка поліцейські виявили у нього закривавлений ніж.

 

 

Пошуки дитини тривали всю ніч. Близько 7-ї ранку тіло дитини було знайдене в полі. Тоді батько й зізнався правоохоронцям, що він причетний до вбивства. На тілі дитини виявлені численні ножові поранення.

Поліція затримала чоловіка та помістила до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство малолітньої дитини, що карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Триває досудове розслідування.

За інформацією сектору комунікації поліції Чернігівської області

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає