П'ятниця, 29 березня 2024, 04:08
Повна версія сайту
;

На Менщині браконьєри розправилися з лосем ФОТО

17:25 15.09.2020    Коментарі  
 

Під час проведення заходів державного нагляду (контролю) щодо охорони та використання тваринного світу та біоресурсів на території Чернігівської області, отримано оперативну інформацію стосовно незаконного добування дикої тварини у мисливських угіддях Менського району (урочище Березнянська гірка). 

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції області. 

Невідкладно, спільно з представниками мисливського-рибальського підприємства УТМР, здійснено виїзд на місце події. На території мисливських угідь Менського відділення МРП ЧОО УТМР, поблизу смт. Березне (між населеними пунктами смт. Березне та с. Бігач Менського району), виявлено вбиту червонокнижну тварину – «лося європейського». У тварини відокремлено від тулуба м’які частини тіла, а рештки туші залишено на місці. Осіб, що вчинили даний злочин на місці встановити не вдалося.

Сума збитків, заподіяних державі внаслідок незаконного добування (відстрілу) самця «лося європейського», склала 130 000 грн. Для встановлення винних осіб та подальшого пред’явлення збитків, матеріали передані до Менського відділу поліції. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за даним фактом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає