П'ятниця, 29 березня 2024, 00:34
Повна версія сайту
;

Резонансна ДТП у Куликівці : нетверезий водій, що збив пішохода на тротуарі, отримав покарання

17:15 28.09.2020    Коментарі  
 

Чоловік сів нетверезим за кермо свого БМВ і здійснив наїзд на жінку, яка рухалася тротуаром. Резонансна ДТП сталася рік тому у Куликівці, йдеться у вироку суду.

Тоді водій перевищив швидкість, некероване авто вилетіло з дороги, перекинулося і збило пішохода. Постраждала отримала серйозні травми : чисельні переломи та забої, пошкодження головного мозку, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

В суді водій визнав, що вживав горілку у тестя в Куликівці і потім сів за кермо, бо треба було везти знайомих в інший населений пункт. Сказав, що допомагав лікуватися постраждалій і просив суворо не карати, а також не позбавляти права керування авто.   

Постраждала відмовилася надавати свідчення через важкий емоційний стан. Її адвокат повідомив, що жінка потребує постійного лікування та не може повноцінно жити і виховувати дітей.

Суд відправив винуватця ДТП на виправлення до в’язниці на 3 роки з позбавлення на 1 рік водійських прав. Також обвинувачений має сплатити 149 тисяч моральної шкоди.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає