Субота, 20 квітня 2024, 15:49
Повна версія сайту
;

Владислав Атрошенко подякував Андрію Прокопенку за виділені гроші для дороги на Шерстянку

18:29 16.10.2020    Коментарі  
 

16 жовтня чернігівський міський голова Владислав Атрошенко особисто проінспектував відкриту дорогу на Шерстянку, повідомили у прес-службі міської ради.  

«Урочистого відкриття» не було, але він дав коментар журналістам, у якому підбив підсумки зробленого і перерахував те, що залишилося зробити там наступного року.

"Зараз ми просто констатуємо той факт, що всі роботи, заплановані на цей рік, виконані, - сказав міський голова. - На суму близько 90 мільйонів гривень, з яких вже фактично оплачено 65. Принагідно я хочу подякувати колишньому голові ОДА: на моє прохання за його розпорядженням з обласного дорожнього фонду було виділено з суми близько 800 мільйонів (абсолютно неспівставно з кількістю мешканців м. Чернігова, але все-таки) 60 мільйонів гривень, за що я принагідно дякую Андрієві Прокопенку. Ці кошти були використані, і крім того ми плануємо ще біля 60 мільйонів додати з бюджету міста. Це дворічний проект загальною вартістю близько 120 мільйонів".


За словами очільника міста, було зроблено близько 15 тис. кв. м дорожнього покриття. Окрім того, покладено 7 тисяч квадратних метрів бруківки. А також організований рух по колу, збудовано острівці безпеки для пішохідного переходу, світлофорні об’єкти. На переїзді встановлений шлагбаум. Тобто в разі, якщо по залізничній колії буде їхати грузовантажний потяг, спрацює система безпеки і на цей період перекриють рух і пішоходів, і автотранспорту.  

Відповідно до проекту, на наступний рік на даному об’єкті залишається зробити верхній шар асфальтобетонного покриття, а також зупинки, світлофорні об’єкти, освітлення тощо. 

Міський голова також проїхався на автобусі по новій дорозі.  


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає