Четвер, 28 березня 2024, 11:31
Повна версія сайту
;

Відкрито реєстрацію на семінар для ОТГ у сфері екології та благоустрою

11:30 30.11.2020    Коментарі  
 

Асоціація ОТГ в рамках проекту «Клімат – це ми!» 01 грудня 2020 року  о 10.00 проводить вебінар присвячений темі «Задоволення потреб та інтересів населенних пунктів України у сфері екології та благоустрою».

Модератор вебінару:

Олександр Кабан – модератор секторальної платформи «Безпека в громадах» Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації ОТГ».

Спікери вебінару:

Станіслав Дьомін – архітектор, урбаніст,співзасновник проектної студії Urban Design та майстерні вуличних меблів S3T, член Асоціації Ландшафтних Архітекторів України, радник комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Дар’я Жаврида – громадський інспектор з охорони довкілля м.Киів та Київська область, голова ГО «БФ еколого-рекреаційного та спортивного розвитку

Теми для обговорення: законодавчі ініціативи та реформування системи благоустрою населених пунктів; реалізація нормативної бази у сфері благоустрою в населених пунктах України з точки зору екологічного законодавства

Запрошуємо усіх зацікавлених приєднатися до конференції Zoom за наступним посиланням


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає