Четвер, 25 квітня 2024, 10:15
Повна версія сайту
;

У Чернігові триває збір коштів на реалізацію цікавого дитячого проекту

16:38 13.01.2021    Коментарі  
 

На реалізації важливого проєкту Дитяча літературна школа «Кошлатий Борушко» вже зібрано трохи більше половини від необхідної суми.

Про це повідомила ПІКу координатор проєкту Людмила Зіневич.  

«Борушко кошлатий» – це перша дитяча літературна школа в Чернігові, де під керівництвом відомих письменників діти опанують основи літературної майстерності.

«Спільними зусиллями небайдужих людей вдалося зібрати 58% кошторису (32 200 грн). Мало це чи багато? Замало для повної реалізації проєкту, але якщо вимірювати безумовним добром, то дуже багато: понад 50 меценатів, людей, які безкорисливо інвестували у розвиток молоді, її творчого потенціалу. Серед них не лише чернігівці, а й благодійники із Києва, Рівного, Львова, Кропивницького, Одеси, які, на радість, чомусь вболівають за чернігівських дітей», - повідомила Людмила Зіневич.

Автори проєкту хочуть, аби творчо обдарована молодь Чернігова мала можливість для навчання літературної майстерності, для спілкування з письменниками та між собою. Створення дитячої літературної школи стане стартовим майданчиком для юних літераторів, а історія Чернігова все частіше актуалізовувалася в літературній творчості.

« І якщо навіть не всі борушківці стануть знаними письменниками, то принаймні навчаться уважно читати, розвивати критичне мислення та естетичний смак, цінувати художнє слово, відчувати мову, врешті, здобувати життєвий досвід, проживати з героями творів певні емоційні стани, складні ситуації тощо», - ділиться своїми думками координатора проекту Людмила Зіневич.

Аби зібрати необхідну суму для реалізації проекту залишилося 10 днів. Тому його автори будуть вдячні за підтримку всім охочим та за будь-яку надану суму.

Підтримати проект можна, зайшовши за посиланням: https://biggggidea.com/project/dityacha-literaturna-shkola-koshlatij-borushko/?fbclid=IwAR2BvK3xdH9KiuNvok7qsqByj056eU9KinNqduJe_56QoskhCvlqnwq_pz8#

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає