П'ятниця, 19 квітня 2024, 11:58
Повна версія сайту
;

Заступнику начальника відділу поліції Новгород-Сіверського повідомлено про підозру у вчинені злочинів

14:15 26.01.2021    Коментарі  
 

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської обласної прокуратури 25.01.2021 слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, одному з колишніх керівників райвідділу поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 162, ч. 2 ст. 365, ч. 3 ст. 371 КК України.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

За даними слідства, у вересні 2020 року заступник начальника відділу поліції після спільного вживання алкогольних напоїв з мешканцями  м. Новгород-Сіверський вчинив сварку з одним із них та вийшов з будинку.

Трохи згодом, на ґрунті особистої образи, підозрюваний повернувся до помешкання чоловіка, але вже із залученням сил та засобів підпорядкованого відділу.

До власника будинку та інших присутніх осіб правоохоронці застосували фізичну силу, а також спецзасоби (кайданки та гумові кийки), внаслідок чого потерпілі отримали тілесні ушкодження.

Окрім того, двох осіб без законних на те підстав було затримано та доставлено до відділу поліції. При цьому жодних підозр не висувалося, процесуальних документів, що підтверджували б їх офіційне затримання не складалося.

Наразі вирішується питання про обрання колишньому правоохоронцю запобіжного заходу.

Також встановлюється причетність інших працівників поліції до скоєного.

Досудове розслідування триває.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає