Вівторок, 16 квітня 2024, 17:14
Повна версія сайту
;

Віталій Загайний допоміг вирішити проблему з несанкціонованим кладовищем, яке через розширенням меж наблизилось до водозабору ВНС "Подусівка"

16:00 19.02.2021    Коментарі  
 

Через безконтрольне розширення меж, несанкціоноване кладовище в лісовому масиві мікрорайону Забарівка за десять років впритул наблизилось до охоронної зони водозабору ВНС-2 «Подусівка» і загрожує негативним впливом на склад підземних вод, які споживає значна частина жителів міста Чернігова. Про це повідомляє КП "Чернігівводоканал" на своїй сторінці у Фейсбук.

«Незважаючи на систематичні звернення КП «Чернігівводоканал» до правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування, питання зупинки безконтрольного розширення меж несанкціонованого кладовища не зрушувало з мертвої точки», - йдеться в повідомленні.

Розуміючи проблематику дотримання санітарних норм та необхідність забезпечення охоронної зони водозабору, до вирішення проблеми підключився перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний. Завдяки його дієвому втручанню було локалізовано межі кладовища і наразі вирішується питання щодо подальшої передачі об’єкта балансоутримувачу.

«КП «Чернігівводоканал» дякує Віталію Анатолійовичу за дієву підтримку у вирішенні гострої проблеми та бажає міцного здоров’я і успіхів на новому місці роботи».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ, Віталій Загайний| Рік перемог для області, знайомство з Прокопенком, перша розмова з Коваленко, майбутнє місце роботи| Крупним планом [Відео].

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає