П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:02
Повна версія сайту
;

Андрій Прокопенко: «SALAR ділиться досвідом як організувати ефективний захист інтересів місцевого самоврядування»

12:00 20.02.2021    Коментарі  
 

Вчора, 19 лютого, Асоціація об'єднаних територіальних громад спільно зі Шведською асоціацією місцевих влад та регіонів SALAR провели семінар для членів Правління і команд регіональних відділень Асоціації ОТГ на тему: «Цінності членської організації як основа незалежності і впливу Асоціації на державну політику».  Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Голова правління Центру розвитку громад Андрій Прокопенко.

Досвід європейських країн підтверджує, що для налагодження рівноправного і ефективного діалогу з регіональною, центральною владою необхідна згуртованість лідерів місцевого самоврядування. Тому європейські експерти ділилися знаннями як створити демократичну і впливову Асоціацію місцевого самоврядування.

"Такі семінари є дієвим інструментом вдосконалення практики колективного вироблення рішень для розвитку потужного місцевого самоврядування України", - зазначає Андрій Прокопенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ, Центр розвитку громад провів вебінар для представників ОТГ області з питань залучення грантових коштів для громад [ФОТО].


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає