П'ятниця, 26 квітня 2024, 20:34
Повна версія сайту
;

Фуру, яка впала з мосту в Десну вдалося підняти. Водій не вижив ФОТО

14:52 22.02.2021    Коментарі  
 

Фуру, яка сьогодні опівночі, поблизу села Шестовиця, злетіла з мосту в Десну вдалося підняли з води.

Водію врятуватися в такій ситуації було неможливо, сказав Сергій Болдирєв, директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, повідомляє Суспільне.

«Бачите, яка висота і вага автомобіля, тому врятуватися в такій ситуації неможливо», – сказав Сергій Болдирєв, директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Фуру витягли на сушу за допомогою двох тягачів. Зараз намагаються вивільнити тіло. Унаслідок сильного удару зруйнована кабіна автомобіля, тіло неможливо дістати та передати його до наступних служб. Тіло дістануть після проведення та вжиття відповідних заходів після перетягування її до берега. На місці аварії перебуває товариш загиблого. На камеру говорити не захотів. За його словами, вони прямували з Туреччини, везли лимони двома фурами. Одна прямувала до Росії, інша – до Білорусі. Дорогою водії роз’їхалися, тому момент аварії чоловік не бачив.

Під час аварії, за словами рятувальників, у Десну вилився повний бак пального, а це близько 1000 літрів дизпалива. Екологи взяли проби води в Десні, результати будуть через п’ять діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ, Поблизу Чернігова фура впала з мосту через Десну. Водій з кабіни не вибирався.

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає