П'ятниця, 29 березня 2024, 10:38
Повна версія сайту
;

Гороскоп на 24 лютого: що сьогодні чекає на знаки Зодіаку

09:26 24.02.2021    Коментарі  
 

Овен

Сьогодні дуже відповідальний день і вам знадобиться чимало сил для того, щоб і свою роботу зробити, як слід, ще й інших людей надихнути й організувати, бо у вас виявиться більший досвід і справжній хист до управління.

Телець

У вас буде нагода прокачати свої навички цивілізованої суперечки, коли кожен висловлює свою думку і підтверджує її певними аргументами, і не забуває вислухати альтернативну думку, з належною увагою і повагою.

Близнюки

День може розділитися на дві зовсім різні за настроєм частини. Зранку ви почуваєтесь дуже впевнено, бадьоро, виступаєте на людях, пожинаєте плоди своєї слави, а після обіду уже немає сил і накочується депресія.

Рак

Які блискучі ідеї сьогодні прийдуть у вашу світлу голову! І це справді буде щось неймовірно геніальне, і до того ж, просте, те, що можна реалізувати досить швидко і не витрачаючи великі кошти.

Лев

Сьогодні – найкращий день для подорожі чи для початку якоїсь важливої справи, а взагалі – для будь-якого пересування, руху, мандрів. Ви отримаєте від такого пересування максимальні користь та безпеку.

Діва

Домашні справи можуть повністю поглинути ваш час і вашу увагу. Можливо, вам потрібно буде узгоджувати чи підписувати якісь документи, що стосуються вашого житла, чи оформлювати якісь права, звіряти цифри та платити гроші.

Терези

Допомога приходить звідусіль, навіть з-за кордону, зокрема і фінансова, і консультативна. А ще вам можуть запропонувати не лише гроші, але й гарний і надійний спосіб їх заробити і навіть інвестують у ваші засоби виробництва.

Скорпіон

Інтуїція нині сильна, як ніколи. І незважаючи на те, що ви сьогодні не докладаєте надмірних зусиль для досягнення цілей, ви опиняєтеся саме там, де вони таки досягаються, і де ви можете отримати найкращий досвід і найбільші дивіденди.

Стрілець

Раптово на вашому шляху вимальовуються якісь перепони, і це дає вам підстави замислитися – а чи справді вам потрібно йти туди, чи варто їх долати, а чи краще розвернутися і вирушити у зовсім протилежному напрямку.

Козеріг

Зберігайте спокій та тишу, вам зараз краще зайвий раз взагалі не рухатись і нікуди не виходити, посидіти вдома і зосередитися на найважливіших справах, що потребують вашої прискіпливої уваги.

Водолій

День обіцяє бути дуже вдалим у плані отримання додаткової підтримки, й у вигляді гарних порад, й у вигляді грошей. Та й взагалі справи складаються якнайкраще, так, як вам буде вигідніше.

Риби

Турбот у вас буде дуже багато, і ви носитиметесь цілий день у справах, забуваючи про все на світі, може, навіть і без їжі. Бо потрібно буде терміново виконати усі доручення і встигнути до певного терміну.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає