Четвер, 28 березня 2024, 22:20
Повна версія сайту
;

Голий скандал: українкам, які знімалися “ню” на балконі у Дубаї, світить в’язниця

12:08 07.04.2021    Коментарі  
 

Новий скандал: у мережі з’явилися фото та відео оголених жінок, що позують на балконі висотної будівлі у курортному районі Дубая. Серед дівчат – українки.

Як пише BigKyiv, cпочатку у мережі з’явилося відео, зняте людиною з сусіднього хмарочосу. І хоча місцева газета The National припускала, що це відео могло бути своєрідним “рекламним трюком” порно-сайту, воно призвело до величезного скандалу.

Адже кадри, які з’явилися в Twitter, обурили місцеву громадськість, і в той же день всіх голих моделей затримала поліція.

Згодом поліція Дубая повідомила про арешт людей які з’явилися на “непристойному відео”. З огляду на заяву правоохоронних органів країни, відео та позування є неприйнятною поведінкою, яка не відображає цінності і етику арабської країни.

“Щодо заарештованих було зареєстровано кримінальне провадження, що було передано в прокуратуру для подальшого судового розгляду. Поліція Дубая застерігає від такої неприйнятної поведінки, яка не відбиває цінності і етику еміратського суспільства”, — заявили і поліції.

Також відомо, що затримано організатора непристойного відео на балконі в Об’єднаних Арабських Еміратах, 33-річного Олексія Концова.

Згодом стало відомо, що голими на балконі позували і українки в тому числі. У коментарі виданню “Інтерфакс” речник МЗС України Олег Ніколенко повідомив, що серед затриманих є 11 громадянок України.

За словами речника, українське консульство в Дубаї взаємодіє з місцевими правоохоронцями для забезпечення дотримання прав українок та з’ясування всіх обставин цієї справи. 6 квітня український консул мав відвідати затриманих.

Видання Dailymail повідомляє, що загалом було арештовано 40 жінок, які є громадянками Білорусі, РФ та Молдови.

Журналісти вже перевірили інстаграми і познаходили найбільш яскравих моделей по тату. Це українки Яна, Діана та Катерина Кашенко.

Зокрема, більшість дівчат розмістили в себе на сторінках в соцмережі фото з Дубаю.

Жінкам може загрожувати обвинувачення у розпусних діях. Адже ОАЕ це та країна, де людей можуть засудити за дописи в соцмережі чи поцілунок на вулиці.

Дівчата можуть провести до 6 місяців у в’язниці і виплатити штраф. За даними британського видання, цей штраф може становити близько однієї тисячі фунтів (38,5 тис. грн).


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає