Субота, 20 квітня 2024, 17:50
Повна версія сайту
;

Відомий український телеведучий відмовився від сексу: яка причина?

20:27 07.04.2021    Коментарі  
 

Відомий український шоумен Андрій Джеджула, який нещодавно вдруге став батьком, заявив, що відмовився від сексу.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість поділився, що це тимчасово, адже ніколи не зміг би повністю відмовитися від сексуального задоволення, зазначивши, що шалено любить процес.

Зірка розповів, що до целібату прийшов спершу несвідомо, ймовірно, через сварки з дружиною, втім, з початком Посту вирішив продовжувати не займатися коханням. Артист зізнався, що спершу було дуже складно.

“Спочатку тебе долають думки, бажання, концентрація слабшає! Як і в питаннях позбавлення від звичок, є кризовий термін, після проходженню якого, ти перестаєш бути заручником потягу! Знаходиш задоволення в інших речах і заняттях! І як показує практика, все у вашому житті підвладне самоконтролю! Все у вас в голові! Зараз час Великого Посту, час привести думки до ладу. Думати про духовне, усвідомлювати свої наміри, цілі і плани – їхнє коріння, звідки вони, ваші вони чи нав’язані соціумом. Думати про рідних, творчість, роботу і теж усвідомлено, не в поспіху”, – поділився Джеджула.

Ведучий додав, що такий підхід зміцнює дух та тіло, а секс, на його думку, “як і навичка їзди на велосипеді або вміння плавати, повернеться в будь-який момент, тільки-но ви цього самі захочете”.

Джерело: ТСН Гламур.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає