Вівторок, 23 квітня 2024, 16:51
Повна версія сайту
;

“Кріпосна” на Чернігівщині: в Качанівці знімають продовження популярного українського серіалу [ФОТО]

14:37 15.04.2021    Коментарі  
 

Минулого тижня на території заповідника “Качанівка” знову відбулися зйомки художнього фільму “Кріпосна”. Декілька фото зі знімального майданчика опублікували на сторінці Національного історико-культурного заповідника у Фейсбук.

Це були зйомки вже 3 довгоочікуваного сезону легендарного серіалу. “Кріпосна” – костюмована драма, у кадрі якої старовинні маєтки, пишні історичні костюми, а ще шляхетні манери та кріпацтво. Адже вся історія розгортається у 19 столітті в невеликому селі поблизу Ніжина, що на Чернігівщині.

Ця дуже складна і насичена драматичними поворотами історія просто взірвала всі можливі рейтинги та очолила топ трансляцій усіх телеканалів у будні дні.

Вихід на телеекрани нового сезону “Кріпосної” планують на осінь 2021 року. За словами творців серіалу глядачам слід чекати нових, неочікуваних та навіть трагічних поворотів долі в житті їх улюблених героїв. Однак чи виживе коханий головної героїні Катерини – Андрій Жадан, поки таємниця, яка тримає напругу та змушує прихильників історичного кіна з нетерпінням чекати на новий, третій сезон “Кріпосної”.

Фото НІКЗ “Качанівка”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історики віднайшли унікальні фото інтер’єру собору Св.Миколая Крупицького монастиря, що на Чернігівщині [ФОТО].


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає