П'ятниця, 19 квітня 2024, 11:19
Повна версія сайту
;

Незадоволена кішка, яку ніхто не хотів забирати з притулку через її вираз мордочки, стала зіркою Інстаграму [ФОТО]

18:00 15.04.2021    Коментарі  
 

Ця кішка на прізвисько Бін повна протилежність своєму тезкі містеру Біну. І через її, здавалося б, сумний та суворий вираз обличчя вона рік не могла знайти собі сім’ї та жила у притулку для тварин.

Та на щастя, дівчина, на ім’я Франциска Франкен явно не відноситься до людей, які вибирають вихованців по зовнішності. Дівчина побачила на сайті притулку кішку на прізвисько Бін і відразу ж захотіла забрати її додому. 

Співробітники організації розповіли, що багато людей вважали Бін похмурою і злою через вираз її мордочки. Дівчину історія кішки зачепила до глибини душі, і вона прийняла рішення подарувати вихованці нове життя.

Бін разом зі своєю господаркою Францискою

Я закохалася в неї відразу ж, як побачила. На фотографіях вона виглядала дуже незадоволеною, але при цьому кумедною, — розповіла власниця Бін порталу Bored Panda.

Дівчина заповнила анкету на сайті і стала чекати дзвінка. На щастя, Франциска підійшла під вимоги притулку, і наступного дня їй передзвонили. 8 січня Франкен приїхала, щоб побачити Бін. 

«Я не змогла стримати сліз, вона була такою маленькою і милою. В цей же день я забрала її додому», — розповіла господиня кішки.

Бін дуже швидко адаптувалася до свого нового дому і подружилася з Францискою. Дівчина вважає потішний зовнішній вигляд киці приголомшливим і унікальним. 

«Суміш Гринча і Моріса з “Мадагаскару”» — так описує свою вихованку дівчина.

На початку березня дівчина створила для Бін аккаунт в Instagram, де щодня публікує кумедні фото незадоволеної кішки. На мікроблог всього за два тижні підписалися понад чотири тисячі осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в Березанській громаді: господар помешкання згорів заживо [ФОТО].


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає