П'ятниця, 19 квітня 2024, 22:00
Повна версія сайту
;

Двом діячам культури та мистецтв Чернігівщини призначено гранти на реалізацію творчих проектів

13:03 09.06.2021    Коментарі  
 

Гранти Президента України призначено двом діячам культури та мистецтв України з Чернігівщини, зокрема, Антону Шеремоку та Ользі Баєвій.

Відповідне розпорядження Глави держави Володимира Зеленського №493/2021-рп про гранти Президента України молодим діячам у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, а також молодим письменникам і майстрам народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів опубліковано на сайті ОП.

Серед тих, чий творчий доробок високо відзначено на державному рівні, і двоє жителів Чернігівщини. Режисер-постановник Антон Шеремок отримав грант для створення і реалізації вистави для дітей «Карлик Ніс» на базі комунального підприємства Чернігівського обласного театрально-видовищного дитячого (лялькового) театру імені О.П.Довженка Чернігівської обласної ради (м.Чернігів) у розмірі 105 тисяч гривень.

Народний майстер Ольга Баєва стала володарем гранта для створення і реалізації колекції «Керамічна іграшка-свищик» на базі Чернігівського обласного історичного музею імені В.В.Тарновського (м.Чернігів) у розмірі 100 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині посадовців Держекоінспекції підозрюють у зловживанні службовим становищем.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає