Вівторок, 23 квітня 2024, 16:15
Повна версія сайту
;

Корюківський лісгосп придбав новеньку «Toyota RAV4» за 1 мільйон гривень

16:08 09.06.2021    Коментарі  
 

Наприкінці травня ДП «Корюківське лісове господарство» придбало через «Прозорро» у чернігівського ТОВ «Автомобільна компанія Сівер-Авто» новенький легковик – за 1,02 мільйона гривень.

За інформацією порталу «Наші гроші», закупівлю провели без використання електронної системи. В «Прозорро» просто оприлюднили дані про угоду без самого договору.

Імовірно, машину придбали для керівництва. Наразі показники підприємства дозволяють робити такий шопінг. За фінансово-господарськими підсумками першого кварталу, воно посіло друге місце серед інших лісгоспів. Кілька останніх місяців колектив очолює Андрій Лашко. До того він успішно керував Борзнянським лісгоспом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Копали недалеко від Чернігова: прокуратура зупинила незаконний видобуток піску [ФОТО].

Оновити автопарк лісівників тепер має кросовер Toyota RAV4 1/987 CVT Lounge AWD. На сайтах автосалонів зазначають, що Toyota RAV4 у комплектації Lounge має оздоблення сидінь синтетичною шкірою, датчики паркування (задні), мультифункціональне кермо: підігрів, клімат-контроль з незалежним регулювання температури зон водій / передній пасажир, мультиінформаційний кольоровий дисплей 7,0 дюймів на панелі приладів, аудіо-систему Toyota Touch 2 з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 8.0 дюймів та акустичною системою на 6 динаміків.

Офіційний ділер пропонує Toyota RAV4 у комплектації Lounge за 976 тисяч, або на 5% дешевше, ніж купив лісгосп. У базовій комплектації кросовер коштує 700 тисяч.

Офіційний ділер пропонує Toyota RAV4 у комплектації Lounge за 976 тисяч, або на 5% дешевше, ніж купив лісгосп. У базовій комплектації кросовер коштує 700 тисяч.

Джерело: ВАЛ.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає