П'ятниця, 29 березня 2024, 08:04
Повна версія сайту
;

Повна антисанітарія та п’яна матір: у Чернігові поліція виїхала на конфлікт, а виявила трьох дітей, які змушені жити в жахливих умовах

13:33 10.06.2021    Коментарі  
 

Сьогодні, 10 червня, близько третьої години ночі патрульні отримали виклик на вулицю Мартина Небаби, де в чоловіка та жінки стався конфлікт. Однак прибувши на місце патрульні були шоковані.

Двері до помешкання були відчинені, тож перед патрульними постала жахлива картина: повна антисанітарія, жінка в стані алкогольного сп’яніння та маленька дитина, що плакала в сусідній кімнаті.

Заявник повідомив, що у жінки є ще 11-річний син, але він кудись пішов. Чоловік також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і весь час вимагав, аби жінка покинула його будинок. В цей час додому повернувся і старший син жінки.

Інспектори провели профілактичну бесіду з жінкою та викликали на місце працівників ювенальної превенції, які склали на 37-річну чернігівку протокол за ст. 184 (Неналежне виконання батьками своїх обов’язків) КУпАП.

Також патрульні повідомили про ситуацію відповідні служби. Жінку разом з її дітьми було доставлено до місця їх постійного проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гранати та набої: у Борзні чоловік продавав боєприпаси місцевим.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає