П'ятниця, 19 квітня 2024, 02:45
Повна версія сайту
;

Після 2-х голів на Євро-2020: Андрія Ярмоленка пропонують зробити Почесним громадянином Чернігова

14:02 18.06.2021    Коментарі  
 

Після вчорашньої перемоги збірної України на Євро гравцеві нашої національної команди Андрію Ярмоленку, визнаному кращим в матчі зі збірною Північної Македонії, пропонують присвоїти звання почесного громадянина його рідного Чернігова.

З таким зверненням виступив відомий екс-нардеп Олег Ляшко, який звернувся до Чернігівській міської ради та міського голови Владислава Атрошенко з пропозицією присвоїти Андрію Ярмоленко звання Почесного громадянина міста.

Нагадаємо, 17 червня, збірна України в матчі другого туру групового Євро-2020 перемогла команду Північної Македонії з рахунком 2: 1. У складі переможців відзначилися Андрій Ярмоленко та Роман Яремчук. Єдиний гол у македонців забив Езган Аліоскі.

Також уважні користувачі, які першими побачили пост екс-нардепа, підмітили, що прізвище футболіста було написано неправильно і потролили Олега Ляшка в коментарях під публікацією. Та потім пан Ляшко виправив цю помилку, що видно у змінах до публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робив вигляд, що опинився тут випадково: 25-річний водій Мерседесу будучи п’яним протаранив світлофор та агресивно поводився [ВІДЕО].


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає