Вівторок, 23 квітня 2024, 20:28
Повна версія сайту
;

Анна Коваленко розповіла про сексизм та дискримінацію після призначення на посаду голови ЧОДА

18:12 31.07.2021    Коментарі  
 

Анна Коваленко зізналася, що на посаді голови Чернігівської облдержадміністрації зіштовхувалася з дискримінацією. Крім того, на її шляху траплялися й сексисти.

Колишня голова ОДА стикалася з дискримінацією молодих людей за віком. Про це Коваленко заявила в інтерв’ю виданню “Гордон”.

За словами політикині, подолати стереотипи вдасться тоді, коли більше активних молодих жінок працюватимуть у різних управлінських сферах. Ексчиновниця зізналася, що її зачіпало, коли людей більше цікавило, чи піде вона в декрет, а не заходи для розвитку області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли у мене з’являється можливість щось змінити, я її використовую — Анна Коваленко про роботу на посаді голови ОДА.

“Щойно прийшла на посаду, одразу оголосила 10 пріоритетів у свої роботі. Втім місцеву пресу більше цікавило, чи збираюся я у декрет, аніж те, що збираюся робити у складному регіоні”, – сказала Анна Коваленко.

Вона додала: “Треба віддати належне – коли такі випади були публічними, то інші жінки, з якими я навіть не знайома, заступалися. Було приємне відчуття “сестринства“.

Нагадаємо, 28 липня, Кабінет міністрів України погодив на посаду голови Чернігівської обласної державної адміністрації (ОДА) В’ячеслава Чауса. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає