Четвер, 28 березня 2024, 18:11
Повна версія сайту
;

Переходила на “зелене”: у Чернігові на “зебрі” збили жінку

13:19 17.09.2021    Коментарі  
 

16 вересня близько 15-ї години, на вулиці Толстого, що біля Троїцького собору, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала людина.

За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ-21112 на пішохідному переході збив жінку, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора.

Патрульні, які прибули на місце пригоди, з’ясували, що постраждала 23-річна чернігівка. Її з підозрою на струс головного мозку шпиталізували каретою швидкої допомоги.

За кермом авто перебував 40-річний житель обласного центру. Від самого початку спілкування поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Громадянин не виконував законних розпоряджень патрульних, лаявся у їхній бік і намагався залишити місце ДТП. У зв’язку з цим інспекторам довелося застосувати до кермувальника адміністративне затримання. Огляд у медичному закладі підтвердив підозри охоронців порядку. Результат на виявлення алкоголю позитивний — 1,65 проміле.

Затриманого доставили до Чернігівського райуправління поліції. На нього склали протокол про адміністративне затримання. Також інспектори склали два протоколи за вчинення амін правопорушення: за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП. Далі чоловік продовжив своє спілкування зі слідчим.Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.Поліція Чернігова зареєструвала кримінальне провадження за ознаками ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках чоловік дивом врятувався під час ДТП.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає