Вівторок, 16 квітня 2024, 13:10
Повна версія сайту
;

Смерть Полякова: водій таксі зізнався у брехні та змінив свідчення

14:35 11.10.2021    Коментарі  
 

Правоохоронці майже добу тримали у відділенні таксиста, в машині якого виявили тіло народного депутата Антона Полякова. Поліцейські нібито побили чоловіка.

Про це розповів адвокат таксиста в коментарі ТСН.  

За його словами, Полякова в машину таксі пересадили з іншого авто, хоча раніше таксист говорив, що підібрав нардепа на зупинці громадського транспорту.

“Він дав свідчення. Він не знав й не міг знати, чи вони щось вживали, чи не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортній зупинці, а насправді йому його пересадили з іншої машини та попросили доставити додому. Ось і все. Спочатку він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав з зупинки й повіз. Ось хлопці його і покарали. Але слідів немає, експертиза не покаже”, – розповів адвокат.

Крім того, він вказав, що водій таксі порушив правила дорожнього руху, тому що поспішав відвезти Полякова в лікарню, коли йому стало погано.

Також адвокат повідомив, що таксиста тримали у відділенні майже добу замість трьох годин, а також приховували його місце знаходження. Водночас потерпілий не має наміру судитися з правоохоронними органами, тому що він “звичайний хлопець й просто хоче жити”.

За даними журналістів, водій таксі нібито у 2017 році був судимий за частиною 2 статті 149 “Торгівля людьми” Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 8 жовтня в Києві в таксі був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Попередньо правоохоронці встановили, що нардепу стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігів на похорон Полякова приїхали Разумков і Скороход [ФОТО].


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає