П'ятниця, 29 березня 2024, 01:35
Повна версія сайту
;

Канікули у школах Чернігова можуть розпочати на тиждень пізніше

18:00 19.10.2021    Коментарі  
 

У Чернігові канікули у закладах загальної середньої освіти можуть стартувати, як і планували, з 25 жовтня. Хоча є пропозиція, зважаючи на епідситуацію щодо поширення захворюваності на COVID-19, розпочати їх на тиждень пізніше.

Про це на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді сьогодні, 19 жовтня, сказав начальник управління освіти Василь Білогура.

Як він зазначив, це дасть школярам додатковий час для навчання перед локдауном, який, можливо, введуть одразу після канікул.

Є пропозиція, зважаючи на епідситуацію, у середу або четвер розглянути можливість продовжити навчання ще на тиждень“, – каже Василь Білогура.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко дав доручення провести опитування серед батьків з цього питання та оголосити дату канікул не пізніше четверга.

Багато батьків планували щось на ці канікули. Я би просив провести опитування серед батьків по класам стосовно пропозиції розпочати їх пізніше. Такий варіант є розумним з точки зору епідеміологічної ситуації, оскільки тоді, як раз через тиждень, можливе оголошення локдауну. Також це дає можливість дітям зайвий тиждень навчатися у очному режимі, що дуже бажано було би для дітей. Оскільки очне навчання дає кращі знання. Я прошу дуже уважно вивчити думку батьків з цього приводу, щоби потім не було збурень. Зробіть хоча би мінімальне опитування, щоби почути думку батьків”, – зазначив міський голова.

За словами Василя Білогури, нині 22 школярів хворіють на коронавірус. 16 класів зараз знаходяться на самоізоляції. Це 496 дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перебіг хвороби був дуже тяжкий: лікар про школяра з Корюківки, який помер від коронавірусу.

Фото: пресслужба ЧМР.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає