Четвер, 28 березня 2024, 18:00
Повна версія сайту
;

Чернігівський патрульний заборонив чоловіку їсти пиріжок без маски [ВІДЕО]

17:14 18.11.2021    Коментарі  
 

Чернігівський патрульний заборонив чоловіку їсти пиріжок на центральному вокзалі Чернігова, через те, що той робив це не у масці. На думку патрульного такі дії підпадають під заборони постанови Кабміну №211 від 11 березня 2020 р., щодо обмежувальних заходів на період карантину.

Ця досить кумедна ситуація склалася у залі очікування залізничного вокзалу міста Чернігова, що по Проспекту Перемоги, 1, ймовірно зранку 18 листопада, коли на каналі Ютуб Monk Ukraine виклли відео інциденту, передає Gorod.cn.ua.

Патрульний поліцейський Турок Олександр Анатолійович звернув увагу на чоловіка, який їв пиріжок, знявши маску. Словесна перепалка закінчилися після того, як Олександр надрукував на смартфоні комусь повідомлення і йому після цього передзвонили.

Патрульний сказав, що обмежитсья на цей раз попередженням і що маску все ж таки слід надягнути, після того, як чоловік покінчить з поїданням продукту у публічному місці.

Також порушник порядку не забажав пред’явити патрульному поліцейському свої документи, які той вимагав у нього на підставі ст.32 Закону України «Про Національну поліцію» і вказував, що відвідувач вокзалу вчиняє адмінстративне правопорушення – знаходиться у громадському місці без вдягнутих засобів індивідального захисту – маски, або респіратра (у період карантину, який продовжено до 31 липня 2020 року, знаходитися на вулицях без документів, що посвідчують особу, заборонено, про це йдеться в тексті змін до Постанови №211). На що чоловік відповів, що оскільки його не ознайомили з текстами законодавчих актів, то і показувати свої документи він не стане.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річний хлопець купив в інтернеті водійське посвідчення і поскаржився поліції, що їх немає в “Дії”.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає