Субота, 27 квітня 2024, 02:38
Повна версія сайту
;

На об’їзній Прилук тривають роботи з реконструкції [ФОТО]

11:25 23.11.2021    Коментарі  
 

На ділянці 2 км дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка поблизу Прилук в рамках Програми президента України "Велике будівництво" проводяться роботи з реконструкції. Тут на відстані в кілометр розташовані одразу дві штучні споруди: шляхопровід через залізницю та міст через річку Удай. Мостові роботи практично завершені. Нині дорожники укріплюють земляні укоси. А також заплановано оновлення усієї перекритої ділянки дороги.

Вздовж шляхопроводу продовжують зводити габіони. Це необхідна міра для зміцнення крутих схилів земляного полотна на підходах до штучної споруди.

Габіони - різновид огороджувальних конструкцій, виготовлених з міцної металевої сітки, яка заповнюється кам'яним матеріалом. Вони забезпечують надійний захист від розмиву ґрунту та зсувів укосів земляного полотна.

Лише по завершенню робіт з укріплення підрядна організація зможе ремонтувати саму дорогу. Нове покриття проїзної частини буде влаштовуватися з поширенням. Наразі проведено дефрагментацію бетонних плит шляхом зняття внутрішніх напружень. Також проводяться земляні роботи.

Підрядна організація - ТОВ "ШБУ-77".

На час ремонтних робіт рух цією ділянкою дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка закрито.

Об'їзд місця виконання дорожніх робіт здійснюється по маршруту:

- Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин (ділянка Прилуки - Монастирище);

- Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічня (ділянка Монастирище - Ічня);

- Р-68 Талалаївка - Ічня - Тростянець Сокиринці - /Н-07/ (ділянка Ічня - Сокиринці).

Зазначимо, дорога Т-25-24 Борзна - Ічня - Прилуки, яка раніше була в маршруті об'їзду, з листопада 2021 року в районі села Івангород закрита, у зв'язку з ремонтом аварійного мосту.

В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

За повідомленням Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає