Субота, 20 квітня 2024, 01:58
Повна версія сайту
;

Чиновників з управління ЖКГ виженуть на вулиці Чернігова

12:04 25.11.2021    Коментарі  
 

Працівники управління житлово-комунального господарства мусять більше часу проводити не у кабінетах, а на вулицях міста. Таке розпорядження отримав керівник управління Ярослав Куц від міського голова Чернігова Владислава Атрошенка, передає сайт 0462.ua.

Мер міста зауважив, що працівники управління мають на місцевості вивчати ситуацію з благоустроєм міста і відслідковувати можливі недоліки на тих об’єктах, які були відремонтовані.

– Місце, на якому сидять хлопці, ширше за плечі. Бо вони не ходять по місту. Треба відправляти людей з блокнотом, щоб вони з олівцем ходили, дивилися та фіксувати, – звернувся міський голова до Ярослава Куца.

Атрошенко перелічив дрібні недоліки, які, на його думку, можна помітити тільки у тому разі, якщо комунальники будуть на ногах вивчати вулиці міста.

– Цеглинки біля флагштоків, гуляють ґрунти… Це природне явище… Підніми їх – буде користь їм та місту, – порадив міський голова.

Нагадаємо, кожен може повідомити про недоліки благоустрою чи проблеми через міський кол-центр. Для цього потрібно зателефонувати на номер 0-800-50-93-50. Дзвінки безкоштовні з мобільних та міських телефонів, а сама лінія працює цілодобово.  

Крім того, існує мобільний додаток для тих самих цілей – Call-центр CityOn. Чернігів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Треба туди запустити бізнес»: мер Чернігова про приміщення чернігівського РАЦСу.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає