Четвер, 18 квітня 2024, 23:28
Повна версія сайту
;

У Чернігові дітей всіх навчальних закладів евакуюють через замінування

14:40 24.01.2022    Коментарі  
 

У Чернігові 24 січня проводять евакуацію всіх навчальних закладів через повідомлення про замінування. Воно надійшло на на електронну поштову скриньку СБУ.

В повідомленні від аноніма окрім Чернігова говорилося про замінування навчальних закладів у низці інших міст. Інформацію про евакуацію навчальних закладів підтвердив начальник міського управління освіти Василь Білогура.

“Сьогодні надійшло повідомлення про замінування закладів освіти міста. Всі керівники закладів діяли за протоколом, а саме: терміново зупинили освітній процес, організували евакуацію з приміщень, інформували батьків про необхідність забрати дітей додому. Наразі, відповідні служби проводять обстеження приміщень закладів та прилеглі до них території на предмет наявності вибухонебезпечних речовин чи предметів. Після відповідної роботи освітній процес в закладах буде відновлено. Чекайте на додаткову інформацію від адміністрації закладу освіти. Дякую батькам та працівникам закладів за розуміння та оперативне реагування”, – сказав начальник міського управління освіти.

Фото: телеграм-канал CheGo.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові автомобіль насмерть збив велосипедиста і зник з місця пригоди.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає