Четвер, 28 березня 2024, 11:14
Повна версія сайту
;

22 лютого на Чернігівщині відбудеться перевірка системи оповіщення

12:31 18.02.2022    Коментарі  
 

22 лютого на Чернігівщині пройде комплексна технічна перевірка системи централізованого оповіщення з передачею всіх команд та навчальних повідомлень цивільного захисту до керівного складу райдержадміністрацій, міськвиконкомів, територіальних громад та населення області.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА.

О 10 годині буде проводитись перевірка територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту з практичним централізованим (автономним) запуском сигнально-гучномовних пристроїв (сирен) та доведенням до населення навчальної інформації у сфері цивільного захисту через засоби масової інформації в м. Чернігові, районних центрах, територіальних громадах області. 

Уривчасте звучання сигнально-гучномовних пристроїв (сирен) буде тривати протягом 3 хвилин.

О 10 годині 05 хвилин на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватись навчальне повідомлення за допомогою FM-передавачів в містах Чернігові, Бахмачі, Прилуках, Новгород-Сіверському, смт Сосниця та смт Холми.

О 10 годині 05 хвилин для оповіщення населення м. Чернігова і прилеглих до міста населених пунктів буде передаватись навчальне повідомлення за допомогою радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.

О 10 годині 10 хвилин буде передаватись навчальне повідомлення для мешканців міста Чернігова по проводовому радіо.

О 10 годині 05 хвилин на місцевих каналах телебачення для населення області також буде передаватись навчальне повідомлення.

Крім того, з автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації буде здійснена перевірка по мобільним телефонам груп абонентів облдержадміністрації, підприємств міста Чернігова, силових структур та керівного складу райдержадміністрацій, міськвиконкомів та територіальних громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині почалися обстріли: бойовики накрили артилерією Станицю Луганську, є поранені [ФОТО].


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає