П'ятниця, 26 квітня 2024, 12:09
Повна версія сайту
;
НАШ КРАЙ
НАШ КРАЙ

Резолюція регіонального форуму активу Чернігівщини політичної партії «НАШ КРАЙ»

16:45 04.12.2016    Коментарі 1   Переглядів: 815   

Форум у Батурині засвідчив, що децентралізація – головна реформа країни.

Це – єдина можливість досягти економічного розвитку громади і добробуту кожного її мешканця.

«Наш край» – єдина партія в Україні, яка свою політику спрямовує на захист інтересів місцевого самоврядування в Україні та звичайних людей. «Наш край» іде на місцеві вибори, аби і надалі бути гарантом децентралізації в інтересах людей праці, а не чиновників. Важливо, аби громадяни максимально підтримали наших представників у своїх територіальних органах управління.

Ми впроваджуємо ідею сильних громад і цим захищаємо право людей на добробут, безпеку і комфортне життя. Успішна діяльність об’єднаних громад – дієвий спосіб  підвищити добробут кожної родини. Це – інвестиції та нові високооплачувані робочі місця. Це якісні медицина й освіта.

«Наш край» – гарант децентралізації в інтересах громад, а не чиновників. Ми – за чесну децентралізацію! Інші сили, зокрема парламентські, діють усупереч інтересам громад. Вони ідуть на вибори, тому що їм цікаві тільки повноваження і ресурси. «Наш край» захищає людей від зазіхань аграрних баронів, представлених Аграрною партією, і корумпованих чиновників Радикальної партії, «Батьківщини», Народного фронту, БПП. Вони нещадно експлуатують людей і дерибанять бюджетні кошти через корупційні схеми.

«Наш край» та об’єднані громади стоять на заваді політичних мародерів. Присутність депутатів від «Нашого краю» у складі рад об’єднаних громад – гарантія чесної децентралізації в інтересах людей. Наша підтримка сильних ОТГ вибиває ґрунт з-під ніг обласних та районних корупціонерів у частині розподілу бюджету.

Сьогодні новоутворені громади мусять сказати НІ представникам ПАРТІЙ АГРАРНИХ БАРОНІВ ТА КОРУМПОВАНИХ ЧИНОВНИКІВ. Маємо ГОЛОСУВАТИ ЗА СИЛУ, ЯКА ЗАХИЩАЄ ІНТЕРЕСИ ЛЮДЕЙ, — «НАШ КРАЙ».

Зaкликaємо неолігархічні громадські об’єднання долучитиcя до зусиль «Нашого краю» з підтримки чесної децентралізації, на противагу бутaфорії, яку під виглядом децентралізації просувають прислужники корумпованої влади.

«Нaш крaй» – єдинa справді прогреcивнa і принципова політична сила. Нас підтримують усі, хто – за сильні громади і – проти влади аграрних баронів та корумпованих чиновників.

Ми зробимо все, щоб головне гасло, з яким ми ідемо на вибори, – «Робота, здоров’я, достаток – кожній родині» – стало реальністю на Чернігівщині.

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Гість Іван 2016-12-04 21:54:55

Не олигархічна партія "Наш Край", не аграрні барони у її складі. Наш край та заступ на олигархів наступ! Ржака.