Четвер, 25 квітня 2024, 08:14
Повна версія сайту
;
НАШ КРАЙ
НАШ КРАЙ

На Чернігівщині за підтримки «Нашого краю» пройшов продовольчий ярмарок

13:39 23.04.2017    Коментарі   Переглядів: 709   

 

Продовольчий ярмарок у Великодній тиждень організували у Мені благодійний фонд «Наш край» та голова районної ради Олександр Мисник.

У центрі міста упродовж дня жваво тривала торгівля, де всі охочі мали змогу придбати продукти харчування високої якості за цінами виробників, що значно дешевше, аніж у роздрібній торгівлі. Наголос організатори зробили на продукцію саме місцевих товаровиробників.

За словами Олександра Мисника, такі продовольчі ярмарки проводять у багатьох регіонах України. «Ми хочемо започаткувати його в Мені, на сьогодні він перший. Якщо піде, то будемо проводити два рази на рік – перед Великоднем і перед Покровою», - наголосив керівник району.

Підтримав ініціативу Олександра Мисника і народний депутат України Валерій Давиденко. Адже такі заходи не просто створюють гарний святковий настрій, а й допомагають місцевому виробнику презентувати свою продукцію без додаткових націнок.

Спеціально підтримати Олександра Мисника, який балотується на голову об’єднаної територіальної громади, приїхав народний депутат України від партії «Наш край» Сергій Шахов. У Верховній Раді він представляє громаду Луганщини, тому акцентував, що найголовніше сьогодні – мир і реальні справи, а не популістські гасла.

Атмосферу гарного настрою жителям і гостям Мени створювали творчі колективи з Чернігова, сіл району і райцентру. Ярмарок супроводжувався концертною програмою, були організовані конкурси і розваги для дітей. Учасники ярмарку залишилися задоволені його проведенням і висловлювали подяку організаторам.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Коментарів ще немає