П'ятниця, 29 березня 2024, 02:10
Повна версія сайту
;

Причиною отруєння дітей у ніжинському дитсадку стало порушення санітарних норм

09:50 09.08.2016    Коментарі  
 

На Чернігівщині причиною спалаху ротавірусної інфекції у дитячому садку стало порушення санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, повідомляє УНІАН.

Як повідомили УНІАН в управлінні Держсанепідслужби в області, на сьогодні з лікарні виписали усіх 6 дітей, вихованцівніжинського ДНЗ №7, які отруїлися наприкінці липня.

"Станом на 8 серпня усіх дітей виписано із Ніжинської центральної міської лікарні. Санітарну ситуацію в дитсадку продовжує контролювати Чернігівський обласний лабораторний центр", - сказано у повідомленні управління. 

Як повідомляв УНІАН, наприкінці липня до інфекційного відділення Ніжинської центральної міської лікарні було госпіталізовано 6 дітей, вихованців ніжинського ДНЗ №7. У госпіталізованих було виявлено ротавірус. Перебіг їх захворювання - середньої тяжкості. Працівники СЕС провели епідобстеження за місцем відвідування дошкільного закладу і проживання хворих, відібрали проби для проведення лабораторних досліджень. Крім того, було проведено дезінфекцію у дитячому садку і за місцями проживання дітей.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає