Четвер, 28 березня 2024, 18:23
Повна версія сайту
;

800 тисяч на ігрове містечко в Ніжині: гроші виділили, а побудувати не встигли

10:14 22.09.2017    Коментарі  
 

У Ніжині досі не побудоване дитяче ігрове містечко, здати яке місцевий народний депутат Олександр Кодола обіцяв до кінця літа.

Про це він заявив наприкінці липня цього року, повідомляє «Слово і Діло».

Однак коли аналітики порталу у вересні надіслали народному депутату інформаційний запит із проханням розповісти, як виконується обіцянка, у відповідь отримали листа, в якому йшлося про те, що поки що роботи не завершені. З інформації, наведеної у відповіді на запит, стало зрозуміло, що ще 11 травня Кабінет міністрів, нібито за пропозицією Кодоли, передбачив на будівництво містечка на вулиці Батюка в Ніжині 800 тисяч гривень. Однак завершити роботи на ньому планують, як написав депутат, «протягом осені».

Тож погратися в містечку за теплої погоди цьогоріч дітям уже навряд чи вдасться. А самому Кодолі поки що не вдається підвищити свій рейтинг відповідальності, оскільки ця невиконана обіцянка – вже дев’ята в його досьє. В рейтингу Верховної Ради за відсотком виконаних зобов’язань він на 128-му місці.

Додамо також, що раніше йому не вдалося протягом відведеного терміну виконати обіцянки щодо реконструкції Варвинської районної гімназії та відкрити в Ніжині пішохідний фонтан, гроші на фінансування якого вирішили пустити на створення футбольного поля.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає