Понеділок, 29 квітня 2024, 16:40
Повна версія сайту
;

«Правий Сектор» Чернігова буде вимагати зняття питання по Ялівщині під час сесії міськради

12:23 27.11.2014    Коментарі 1  
 

Чернігівський осередок «Правого сектору» у соціальній мережі ВКонтакте створив групу, де запрошують чернігівців прийти на завтрашню сесію Чернігівської міської ради, де будуть розглядати земельні питання, зокрема, і по урочищу «Ялівщина».

У повідомленні, розміщеному у групі, зазначено, що головною вимогою чернігівських націоналістів та громади є зняття з порядку денного питання змін до Генерального плану в пункті зміни цільового призначення кількох гектарів земель, що прилягають до Ялівщини.

«Головний чернігівський реіонал Мірошниченко та БЮТівці вирішили викроїти собі земельки на "Царське село-2".
На наступну сесію Чернігівської міської ради 28 листопада питанням в порядку денному під номером 19 планується вносити зміни до Генерального плану міста Чернігова.

Таке собі ТОВ «ПМК-59» (група "Європа" - Мірошниченко і Дубіль) звертається до депутатів за запитом з пропозицією змінити цільове призначення кількох гектарів землі в Ялівщині ( або за версією ТОВ «ПМК – 59» землі, що межує з територією Ялівщини). Ця ділянка в кілька гектарів межує з елітним котедж ним містечком, на території колишнього табору «Супутник», що зараз називають «Царським селом».

В проекті рішення йде мова про зміну цільового призначення землі з промислового – під зону «індивідуальної садибної забудови» (фактично під котеджі)»,- написано у повідомленні на сторінці «Правого Сектору».

Місце збору - кінотеатр ім. Щорса.
Коли - п'ятниця, 28 листопада.
Час - 10.00.

Читайте до теми: Головний чернігівський регіонал Мирошниченко та бютівці вирішили і собі викроїти кілька гектарів земельки в Ялівщині під "Царське село –2"


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Черниговец 2014-11-27 19:26:08

Вот странные люди! Неужели будет лучше чтобы там было СТО, стояли фуры и производство какое-то работало. Построят высотку красивую, это же развитие нашего города, рабочие места. Стройка это жизнь!