Субота, 18 травня 2024, 23:10
Повна версія сайту
;

Чернігівські активісти прийшли у школу №35 вимагати звільнення Скоробагатько

09:02 16.01.2015    Коментарі 2  
 
Фото Олега Головатенка

Чернігівські активісти та прихильники ЄвроМайдану, яких колись скандальна екс-регіоналка Людмила Скоробагатько назвала «бандерлогами», сьогодні, 16 січня, окупували 35-школу у м.Чернігові. Головною вимогою активістів є звільнення Скоробагатько з посади директора.

«Ми вимагаємо, до кінця цього робочого дня, аби Людмила Скоробагатько написала заяву про звільнення і залишила місце директора школи №35 як юридично так і фізично. В разі, якщо наша вимога не буде виконана, акції протесту будуть продовжуватися. І вже у наступних наших акціях будуть задіяні і Міністерство освіти, і Чернігівська міська рада та міський голова Олександр Соколов»,- зазначила колишня заступниця міського голови по гуманітарним питання Оксана Тунік-Фриз.

Після, активісти залишили приміщення школи, аби не заважати навчальному процесу.

Додамо, що вчора телеканал «Дитинець» виклав документ від Міністерства освіти, який адресований Чернігівському міському голові Олександру Соколову. Там, зокрема, йдеться, що через велику кількість звернень невдоволених громадян Чернігова щодо цього скандального призначення, Міністерство вимагає аби Соколов врахував думку громадськості і прийняв виважене рішення, враховуючи участь Скоробагатько у антидержавній діяльності.

 

Нагадаємо, що Соколов особисто запропонував скандальній регіональці Людмилі Скоробагатько очолити 35 школу міста Чернігова. На посаді директора вона працює з 14 січня.

Людмила Скоробогатько стала відома після заяв у Харкові на з’їзді депутатів місцевих раз від Партії регіонів, який відбувався в самий розпал Революції Гідності. Тоді вона назвала чернігівських прихильників євро майдану «бандерлогами» яким не вдасться  захопити владу в Чернігові.

Фото Олега Головатенка

 

 

 

Читайте до теми:

«Бандерлогшу» Скоробогатько таки призначають директором школи

Посаду директора школи Скоробагатько запропонував особисто Соколов 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Оксана 2015-01-16 14:41:45

Ця людина навіть не має досвіду у сфері освіти. Так вона за фахом педагог, але ніколи не працювала. Невже не знайшлося людини більш кваліфікованої у цій сфері?

Гість Патріот 2015-01-18 17:43:03

Регионалка или коммунистка Скоробогатько? И то, и другое. Ее политические взгяды - махровые коммуно-имперские, антиукраинские. Посмотрите массу видео в интернете прошлого года. Эта дама просто боиться сейчас цеплять колорадские ленты и кричать "Путин, приди". Ее место - на свалке истории или в тюрьме, но не во главе педагогического коллектива украинского города Чернигова! Представляете, КАКИХ она будет воспитывать учеников! Соколов и Куприяненко, которые назначили это лицемерное чудовище на должность директора школы раскрыли свое истиное антигосударственное лицо. Это циничный плевок нелюстрированных чиновников. Остановим коррупцию вместе!