Субота, 18 травня 2024, 19:11
Повна версія сайту
;

Виконком Чернігівської міськради розширили до 11 чоловік

13:21 31.03.2016    Коментарі  
 
Олександр Козир

Депутати Чернігівської міської ради сьогодні, 31 березня, під час шостої сесії, погодили питання про розширення виконавчого комітету.

Відтепер виконком складається з 11 чоловік.

До його складу включили трьох заступників Чернігівського міського голови  - Олександра Кириченка (з питань ЖКГ), Валерія Бондарчука (з питань архітектури) та Михайла Шостака (першого заступника мера).

Окрім цього, до складу виконкому були включені Тетяна Бойко (голова Чернігівського осередку ГО “Міжнародний інститут гуманітарних технологій”) та Олександра Козира (головного архітектора проектів приватного підприємства «АРДІ КА»).

Як раніше повідомляв ПіК, інформції відносно Олександра Козира та підприємства, яке він представляє, в Інтернеті майже немає.

Водночас, у біографії Олександра Козира не зазначено, що він був керівником ПП "Архітектурно-будівельна компанія", власником якої був Андрій Дорохін, що володіє кількома будівельними фірмами, та наразі працює головним інженером проектів КП "Центр державно-приватного партнерства" Чернігівської обласної ради.

Нагадаємо, що спочатку міський голова Владислав Атрошенко намагався «протягнути» до виконавчого комітету давнього члену своєї команди, координатора благодійного фонду «Поліський оберіг» Сергія Масленнікова. Однак, депутати міськради не підтримали його кандидатуру.

Після цього, Атрошенко запропонував включити до виконкому ще одну свою людину Дмитра Лавренюка, директора товариства з обмеженою відповідальністю ʺСівертексʺ, котрий як і Масленніков  є давнім членом команди мера. Пізніше стало відомо, що фірма Лавренюка продавала спорядження для Міноборони по завищеній ціні.

Тому, очевидно, за кілька днів до сесії, Лавренюка замінили на Козира.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає