Неділя, 05 травня 2024, 13:58
Повна версія сайту
;

Радикали перекладають відповідальність за неякісне вуличне освітлення на Куца

11:03 24.10.2016    Коментарі  
 

В «Радикальній партії Олега Ляшка» вважають, що відповідальність за ситуацію, що склалася навколо встановлення  неякісного вуличного освітлення у Чернігові має нести начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц.

Про це йдеться у повідомленні голови Чернігівської міської організації РПЛ та депутата Чернігівської обласної ради Дмитра Блауша.

За його словами, саме Куц відповідальний за встановлення вуличних світильників, адже він проводив конкурс, заключав договір з підрядником, а, керівником фірми, що займається технічним наглядом з проведення робіт, є наближена до Куца особа.

Блауш звернувся до міського голови Владислава Атрошенка з вимогою звільнити Ярослава Куца з посади начальника управління ЖКГ.

Такі дії зі сторони Радикальної партії виглядають, як спроба зняти відповідальність з заступника міського голови Олександра Кириченка, який, за повідомленням сайту міськради, керує даною Програмою.

Як відомо, напередодні, Кириченко розповідав про початок робіт по встановленню нових вуличних світильників. За його словами, представник технагляду замірював показники і вони досить добрі.

У той же час, ТОВ «Юркомплектсервіс Плюс», котре згідно із договором з Управлінням ЖКГ Чернігова здійснює технічний нагляд за виконанням робіт по об’єкту «Модернізація мереж зовнішнього освітлення Чернігова», заявляє, що підрядник виконує роботи із чисельними порушеннями.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає