Неділя, 19 травня 2024, 13:37
Повна версія сайту
;

Призначення Атрощенка під питанням, бо Бондрачук подав до суду?

11:52 20.12.2016    Коментарі  
 

Призначення заступником Чернігівського міського голови з питань архітектури Олександра Атрощенка може мати складності, навіть в разі підтримки цієї кандидатури на сесії.

Така думка пролунала сьогодні, 20 грудня, під час постійної земельної комісії міської ради.

За словами окремих депутатів, колишній заступник мера Валерій Бондарчук подав до суду щодо незаконного звільнення його із займаної посади. Таким чином, є вірогідність, що суд ухвалить рішення про поновлення його на посаді, тоді, Олександру Атрощенку, в разі його призначення, доведеться залишити свою посаду.

Неофіційно депутати визнають, що призначення Атрощенка має також політичну складову, хоча сам кандидат наполягає на виключно професійних аспектах своєї діяльності. Олександр Атрощенко підкреслює, що хоча він і був обраний депутатом Новозаводської районної ради від партії «Наш край»,  він не є членом її членом.

Нагадаємо, що Олександра Атрощенка хочуть призначити на посаду заступника міського голови з питань архітектури. Як відомо, цю посаду раніше обіймав Валерій Бондарчук, який був звільнений рішенням сесії 30 листопада.

Олександр Атрощенко наразі є головою Новозаводської ради у м.Чернігові.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає