Субота, 27 квітня 2024, 00:46
Повна версія сайту
;

Міськрада не вбачає корупційної складової у діях головного комунальника міста

17:04 18.01.2017    Коментарі  
 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко не вбачає жодної корупційної складової у діях начальника УЖКГ Ярослава Куца.

Це слідує з відповіді на запит депутата міської ради Ігоря Андрійченка.

Зокрема, Андрійченко звертався з приводу двох матеріалів сайту ПіК, першоджерелом яких є публікації громадського активіста Олександра Гашпара. Ці матеріали місять інформацію про те, що власником програми для «Колл-центру» з питань ЖКГ у Чернігові є дружина Куца та про те, що ЖЕК - 10 придбав електробладнання у колишнього однопартійця Куца з Сум.

З відповіді міського голови слідує, що так, як сайт ПіК та особиста сторінка у соціальних мережах Олександра Гашпара не зареєстровані в Національному реєстрі електронних ресурсів, тому, оприлюднена інформація не є офіційною і відображає виключно суб’єктивне ставлення авторів матеріалу до тих чи інших обставин.

Крім того зазначається, що процедура закупівлі програмного забезпечення для «колл центру» проводилася через систему «Прозорро», а тому, жодних корупційних дій і бути не могло. Також, начальник ЖКГ у Чернігові Ярослав Куц, у письмовому поясненні заявив, що немає жодного відношення до учасників тендерних процедур.

Щодо матеріалу про купівлю електрообладнання у колишнього однопартійця Куца, у відповіді на запит зазначається, що Ярослав Куц не є і жодного разу не був членом політичної партії. Таким чином, «пов’язаність Куца з керівником учасника, який визначений переможцем закупівлі, не підтверджена».

У підсумку Владислав Атрошенко зазначив, що «запобігання корупції» є одним із основних пріоритетів у роботі міської ради».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає