Субота, 27 квітня 2024, 09:22
Повна версія сайту
;

Міськрада оприлюднила кошторис і проект ремонту дороги до "Золотого берега"

08:55 16.05.2017    Коментарі 1  
 

Ремонт вулиці Берегової (веде від дитячої школи мистецтв на вул. Савчука до дамби, що перед лазнями на пляжі «Золотий берег») запланований на це літо.

Проект розрахований так, щоби по цій вулиці пустити маршрутні мікроавтобуси, які б довозили майже до самого пляжу. Також з проїжджої частини «прибирають» пішоходів і велосипедистів, передбачаючи для них окремі доріжки.

Оскільки в цього проекту серед громадськості є як активні прихильники, так і критики, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко розпорядився оприлюднити проект та кошторис ремонтних робіт. Всі ці документи розміщені на сайті міської ради.

Як раніше повідомляв ПіК, тендер на будівництво дороги до міського пляжу «Золотий берег» від Школи мистецтв був оголошений ще до того, як виконавчий комітет Чернігівської міської ради затвердив зміни до бюджету, якими передбачено виділення 16 мільйонів гривень на ці роботи.

Нагадаємо, що під час засідання виконавчого комітету, питання будівництва дороги до пляжу «Золотий берег» обговорювалося більше двох годин. Міський голова Владислав Атрошенко надав свої розрахунки, якою має бути дорога.

Всі доводи громадських активістів про те, що будувати там дорогу не потрібно не були враховані, за словами мера, навіть по пішохідній дорозі до пляжу їздитимуть машини.

Під кінець засідання Атрошенко дав розпорядження оприлюднити проект дороги та кошторис її будівництва і дав активістам та чиновникам часу до 18 травня аби вирішити всі питання у робочому порядку.

Відзначимо, що рішення про зміни до бюджету мають ще підтримати депутати Чернігівської міської ради.

Гість кадастр 2017-05-16 10:45:27

Там на берегу уже и земельку давно застолбили....осталось дорогу проложить))))