Вівторок, 30 квітня 2024, 07:24
Повна версія сайту
;

«Грошей вистачило рівно на три букви» - автори проекту скандальної скульптури «Я люблю Чє»

08:08 31.08.2017    Коментарі 1  
 

Вчора, 30 серпня, відбулося обговорення подальшої долі конструкції «Я люблю Че», встановленої на Алеї Героїв. На зустріч запросили «усіх, хто так активно взявся до конструктивної критики». Принаймні, так зазначалося у пості депутата Сергія Березенка, за підтримки якого і встановлювалася інсталяція. Сам народний обранець на зустріч не прийшов.

Проте були присутні представник депутата та автор проекту. Вони відповіли на декілька спірних питань, зокрема і щодо вживання сленгової форми «Че». «Тому що грошей вистачило рівно на три букви», – прокоментували вони.

Детальніше дивіться у сюжеті Garmata.tv:

Нагадаємо, народний депутат Сергій Березенко та авторка скульптури Тетяна Вареник заявляли, що готові вдосконалити стелу.

Як раніше повідомляв ПіК, з’явилося одразу дві електронні петиції із проханням прибрати «Я люблю Чє» з Алеї Героїв.

Даний проект виграв у конкурсі ідей розвитку міста, який провели за ініціативи народного депутата України Сергія Березенка. На реалізацію проекту нардеп перерахував 30 тисяч гривень.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Микола 2017-08-31 10:00:17

Достатньо доповнити інсталяцію всесвітньо відомим зображенням легендарного Че Гевари і все стане на свої на свої місця, адже Чернігів - місто революційної і бойової слави.