Субота, 27 квітня 2024, 03:37
Повна версія сайту
;

Завтра у суді розглядатимуть законність затвердженого проекту реконструкції нижньої часини Валу

10:09 13.06.2018    Коментарі  
 

Завтра в Чернігівському окружному адміністративному суді, о 10:00 відбудеться підготовче засідання у справі щодо правомірності дій Міністерство культури України, котре погоджувало проектну документацію на капітальний ремонт нижньої частини чернігівського Валу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє громадський активіст Олександр Гашпар.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Мінкульт погодив робочий проект капітального ремонту парку імені Коцюбинського, що знаходиться на Валу.

Як повідомлялося раніше, проект капітального ремонту розробила фірма «СІТІ-Проект». Оскільки йдеться про капітальний ремонт парку, а не про реконструкцію, проектом передбачається збереження всіх об’єктів на цій території в існуючих звичних рамках. Додаються тільки кілька елементів, які теж будуть виконані в стилістиці «Чернігова стародавнього».

Проектом передбачені заміна газону, прокладання доріжок тротуарною плиткою, оновлення освітлення, велооб’єкти, лавочки та урни.

Крім того, планується ремонт існуючого фонтану в існуючих габаритах і формі. Пропонується додати його регульоване світлове оформлення (без використання яскравих кольорів і звукового супроводу) і облаштувати місця для відпочинку навколо фонтану з декоративними зеленими насадженнями.

Більш детально роздивитися запропонований і погоджений Міністерством культури проект можна за посиланням.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає