П'ятниця, 26 квітня 2024, 20:51
Повна версія сайту
;

Депутатка пропонує зробити Чернігів містом пенсіонерів

09:36 16.08.2018    Коментарі 1  
 
Фото Сергія Прими

Депутатка Чернігівської міської ради Ірина Березинець запропонувала зробити Чернігів містом пенсіонерів.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Скільки треба витратити зусиль щоб зробити Чернігів містом для туристів? А може піти іншим шляхом. Вже декілька поколінь місто вважається комфортним для життя чи містом відставників»,- пише Березинець.

За її словами, якщо в місті покращити інфраструктуру для людей похилого віку – парку, ландшафтні зони і тому подібне, кияни у віці купували б квартири у місті та приїздили б сюди жити.

«Можно запрошувати поломників. Відтворити Святе озеро, інші місця "сили". Уявляю собі Чернігів містом де можно сховатися від всіх та побути наодинці з собою і природою. Де створені куточки для спокійної бесіди з друзями. Де співіснують двіжняк машин і умиротворення від нього, де ти сидиш в центрі і можеш бачити нескінченність шляху»,- йдеться у дописі депутатки.

В свою чергу, користувачі соціальних мереж розкритикували пропозицію Ірини Березинець. Зокрема, зазначається, що якщо Чернігів стане містом пенсіонерів, то вся молодь переїде працювати до інших міст або країн.

Нагадаємо, що міська влада неодноразово наголошувала на тому, що Чернігів повинен стати туристичним містом. До речі, це було однією з обіцянок Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, які прописані у Стратегії розвитку міста.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Гагарин 2018-08-16 11:21:03

А от куда будет наполнятся казна города? Чем будете платить пенсии? ИДИОТИЗМ!!! Все стараются "омолодится" и только Чернигов...