П'ятниця, 26 квітня 2024, 07:22
Повна версія сайту
;

Атрошенко натякає, що матеріал про його доньку замовив Давиденко

12:03 19.09.2018    Коментарі  
 

Народний депутат України Валерій Давиденко замовив матеріал про доньку Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка та корупційні схеми щодо ремонту доріг у Чернігові.

На це натякнув мер у своїй публікацій на Фейсбуці.

«До речі, я при свідках спілкувався з представником від фракції політичної партії "Наш край", який є куратором сайту "Челайн", і сказав, що руки йому більше не подам. Він при свідках повідомив, що ця стаття замовлена Києвом, натякаючи на відповідного народного депутата України»,- пише Атрошенко.

Також, він відповідально заявив, що його донька Анастасія, котрій 20 років,не проживає і ніколи не проживала у цивільному шлюбі, як про це зазначається у публікації.

Як раніше повідомляв ПіК, видання «Челайн» розмістило публікацію про корупційні схеми щодо ремонту доріг у Чернігові. Зокрема, зазначалося, що донька Атрошенка проживає у цивільному шлюбі чи то з батьком, чи то з сином власника однієї з приватних фірм,  яка отримує щоразу мільйонні замовлення з міської ради на асфальтування доріг. Однак, ця інформація фактично підтверджена ніяк не була.

Після цього, прес-служба міської ради звернулася із заявою до о Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України, Комісії з журналістської етики з приводу інформації, що опублікована у матеріалі видання Челайн.

У той же час, ані прес-служба, ані сам міський голова Владислав Атрошенко досі не прокоментували інформацію про наближені до нього підрядні фірми, за допомогою яких «викачуються» гроші з міського бюджету. 

Як відомо, нардеп Валерій Давиденко є головним спонсором видання Челайн та куратором політичноі сили "Наш край" на Чернігівщині.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає