П'ятниця, 26 квітня 2024, 23:58
Повна версія сайту
;

Чернігів купив 6 тролейбусів майже за 30 мільйонів гривень

08:38 22.10.2018    Коментарі  
 

Компанія Еталон виграла тендер, у якому також брала участь Богдан Моторс, за яким Чернігівське тролейбусне управління протягом найближчих 60 днів отримає 6 тролейбусів Еталон Т12110 ціною 4,96 млн гривень за одиницю.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Кабіни водія у тролейбусах будуть обладнані кондиціонером.

По міських маршрутах Чернігова вже працюють 17 Еталонів. Всього тролейбусний парк міста налічує 100 тролейбусів.

Як раніше повідомляв ПіК, у Програмі розвитку електротранспорту у Чернігові передбачена закупівля шести нових тролейбусів за кошти міського бюджету.

У той же час, згідно із додатком до Програми, протягом 2019 року Чернігів планує закупити орієнтовно 40 одиниць  нових низькопідлогових енергоефективних тролейбусів в рамках  міжнародної фінансової угоди з Європейським інвестиційним банком. На це з міського бюджету планують витратити більше 37 мільйонів гривень. У графі інші джерела зазначена ще сума у 186 мільйонів гривень.

Більше 29 мільйонів гривень власних коштів ЧТУ піде на виконання зобов'язань з погашення кредиту, наданого Європейським інвестиційним банком протягом 2019-2022 років та ще 11 мільйонів гривень на виконання зобов'язань з погашення відсотків по кредиту, наданого Європейським інвестиційним банком.

На офіційному сайті тролейбусного управління також зазначається про намір здійснення закупівлі тролейбусів за кошти Європейського інвестиційного банку.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає