П'ятниця, 26 квітня 2024, 03:49
Повна версія сайту
;

Порошенко призначив голову Чернігівської ОДА Олександра Мисника

16:40 28.11.2018    Коментарі  
 
Олександр Мисник

Сьогодні, 28 листопада, Президент України Петро Порошенко офіційно призначив нового голову Чернігівської обласної державної адміністрації Олександра Мисника.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів ще 7 листопада  прийняв рішення внести Президентові України подання про призначення Олександра Мисника головою облдержадміністрації.

Як відомо, до цього Олександр Мисник обіймав посаду голови Менської районної ради. Його вважають протеже народного депутата Валерія Давиденка, котрий курує на Чернігівщині політичну партію «Наш край».

Олександру Миснику – 46 років. З травня 2014-го він працював головою Менської райдержадміністрації. У листопаді 2015-го був обраний головою Менської райради. В минулому році балотувався на посаду голови Менської міськради за підтримки політичної партії «Наш край». На виборах програв діючому менському міському голові Геннадію Примакову.

Нагадаємо, що колишнього голову Чернігівської ОДА Валерія Куліча було звільнено з посади наприкінці липня цього року. Причиною свого звільнення Куліч назвав «розбіжності у кадрових питаннях» із Києвом.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає