П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:35
Повна версія сайту
;

Хто з депутатів підтримав скандальне будівництво дороги до «Золотого берега»

08:44 29.05.2017    Коментарі 3  
 

Будівництво скандальної дороги до міського пляжу «Золотий берег» через лісопарк Кордівка підтримало 22 депутати Чернігівської міської ради.

Зокрема, згідно результатів голосування, «за» голосувало фракції БПП, «Батьківщина», РПЛ та «Опозиційний блок».

Утрималися від голосування депутат від «Нашого краю» Віктор Бистров та двоє депутатів з фракції «ДемАльянс» Сергій Кирієнко та Віктор Тарасов.

«Не голосувало» за це питання 10 депутатів. Це представники фракції «Наш край» та «Самопомочі».

Як раніше повідомляв ПіК, «за» будівництво проголосувала мінімальна кількість депутатів ради, 22 з 38 присутніх.

Як і було заплановано, вона буде двосторонньою, з пішохідною і велосипедною доріжками. Її ширина становитиме 12 метрів.

Нагадаємо, що довкола будівництва цієї дороги йдуть дуже жваві обговорення. Активісти просили міську владу розглянути варіант одностороннього руху і закільцювати дорогу біля Історичного музею на Валу, аби не розширювати зону забудови в Кордівці. Однак, проектанти завірили, що зробити це, згідно всіх норм, неможливо.

Міський голова Владислав Атрошенко, як компроміс, з голосу вніс пропозицію щодо введення мораторію на забудову лісопарку Кордівка на 10 років. Пропозицію мера підтримали всі присутні в залі депутати, 38 чоловік.

Як повідомлялося раніше, дорогу до «Золотого берега», загальною вартість більше 16 мільйонів гривень, будуватиме фірма, пов’язана з ім’ям Атрошенка.

Додамо, що на останній сесії міської ради було достроково припинено повноваження секретаря міської ради Віктора Бистрова. «Наш край» заявляв, що це помста за те, що фракція не голосувала за будівництво скандальної дороги.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Черниговчанин 2017-05-30 07:17:10

Да уж, в городе вместо кап.ремонта основные магистрали "задули" крошкой с битумом ибо денег нет, а на кордовке новую дорогу построят. В следующем году продавят-таки разрешение на застройку кордовки, а дорога уже есть, причем за наш счет.

Гість Житель 2017-05-30 08:44:33

Атрон кусок пирога себе резанул,ничего не скажеш, тварь.

Гість неравнодушный 2017-05-31 15:37:41

Удав проглатывает зайчат. Как будто в городе кроме дороги, которая будет задействована только 3 месяца в году, проблем нет. ТОлько дороги и фонтаны. Борец с поборами.