Неділя, 05 травня 2024, 17:50
Повна версія сайту
;

Чернігівське тролейбусне управління очолив Дмитро Лавренюк

12:22 04.04.2016    Коментарі 4  
 

Комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління» відсьогодні, 4 квітня, очолює Дмитро Лавренюк.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

«Щойно на зустрічі з колективом ЧТУ представив їм нового керівника, з яким сьогодні підписав контракт»,- пише Атрошенко.

Владислав Атрошенко сподівається, що «досвід Лавренюка допоможе відродити тролейбусне управління».

Окрім цього, міський голова вже поставив задачі перед новим керівником КП, а саме, робота над покращенням матеріально-технічної бази підприємства, фінансовим станом та обліком пасажирів, реальним розкладом руху тролейбусів, розвитком транспортної інфраструктури - зупинок, спеціальних "кишень" тощо. 

Дмитро Лавренюк

Нагадаємо, що Лавренюк також є і позаштатним радником Чернігівського міського голови та був кандидатом на входження до виконавчого комітету Чернігівської міської ради, але після, його «замінили» на Олександра Козира.

За повідомленням інтернет-видання "Наш гроші", Дмитро Лавренюк, котрий був директором ТОВ «Сівертекс», продавав Міністерству оборони спорядження для військових за завищеними цінами.

Нагадаємо, що до цього, ЧТУ очолював Коржов Олег Анатолійович.

Довідково:

Дмитро Лавренюк висувався на місцевих виборах до міської ради від БПП «Солідарність» та приймав активну участь у діяльності Благодійного фонду «Поліський оберіг», засновником якого є Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Окрім цього, на сайті міської ради він і досі значиться головою правління ПАТ виробничо-торгова фірма «Сіверянка», а його батько Олександр Лавренюк – президентом «Сіверянки».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Майтай 2016-04-04 19:24:47

ох как весело получается! известный спекулянт и подельник Атрошенко получил доступ в общую кармушку.. куда катится этот мир? неужели никого не смущает, что раньше вытворял Лавренюк? с понятием люстрации этой стране только приходится знакомиться (((

Гість Мадонна 2016-04-04 20:40:09

мер решил на каждую возможную должность в этом городе поставить своего человека! а нельзя хотя бы выбирать тех, кто еще не успел прогреметь на весь интернет своими косяками? достойный выбор. народ чувствую в скором времени "одобрит".

Гість gfnhsjn 2016-04-05 09:41:31

Добив до ручки "Резинку", а тепер - на тобі ще й тролейбусне управління.

Гість мак 2016-04-06 07:36:01

Ну именно для таких дел голосовали за Атрона. Вот и получают...